Vrijwilligers (“doeners”) gevraagd!

Via de gehouden enquete bleek directe hulp te worden gezocht bij o.a. klusjes in en om huis, vervoer, contact/praatje, computerhulp, boodschappen doen, een ommetje maken, invullen (lastige) papier en zo meer.

We zijn daarom op zoek naar KLUS vrijwilligers, die bovenstaande klusjes voor de buurtgenoten zouden willen uitvoeren/begeleiden. Naast de klusvrijwilligers (we hebben er inmiddels 10-15)  zijn we ook op zoek naar mensen welke de klusvraag willen aannemen (het zgn. meldpunt).

Voor het meldpunt hebben we inmiddels 2 vrijwilligers uit Steenwijkerwold bereidt gevonden om de klusjes aan te willen nemen en te registreren.

Vanuit Witte Paarden/Baars zoeken we nog een of twee vrijwilligers die ook deze taak bij toerbuurt op zich wil nemen. (Via mobiele telefoon beschikbaar gesteld door de Klussendienst).

Bovengenoemde punten willen we toelichten op een vrijwilligersavond, waarbij er gelegenheid is tot kennismaken en vragen stellen. De reeds aangemelde vrijwilligers zullen naast deze, nog een mail krijgen over deze avond.

De vrijwilligersavond staat gepland voor donderdag 19 mei a.s. om 19.30 uur in gebouw Hoogthij te Steenwijkerwold.

Scroll naar boven